FLAT WASH

Mobilna autopraonica

ŠTO JE FLAT WASH?

Flat wash projekt je tvrtke Flat servis d.o.o. iz Zagreba, te prva mobilna auto praonica u Hrvatskoj. Flat wash je praonica u koju vi ne idete nego praonica koja dolazi k vama i na vašoj lokaciji opere vaš automobil.

ZAŠTO FLAT WASH?

Obavljajući našu osnovnu djelatnost door to door-a uvidjeli smo da velik broj naših korisnika, a najvećim djelom su to poslovni subjekti imaju isti problem – pranje vozila. Iako mnogi to imaju riješeno tako što imaju ugovore sa praonicama u blizini svojih tvrtki, uvijek se javlja onaj problem tko će odvesti vozilo u praonicu i vratiti ga na vrijeme jer vi imate dogovoren sastanak u 11:30.

Flat wash pružit će vam kvalitetnu uslugu po prihvatljivoj cijeni i poštedjeti vas stresa, a vaše vozilo biti će tu kad vam najviše treba.

KAKO TO RADIMO?

U dogovorenom terminu dolazimo na adresu vaše tvrtke i dok vi radite svoj posao mi peremo vaš automobil, pri tom koristeći isključivo naše energente. Naša mobilna praonica opremljena je svime što je potrebno da vaš automobil zablista.

Nova usluga zahtjeva i novu tehnologiju, te smo se zato odlučili za pranje vozila parom. Naša oprema za čišćenje koristi pregrijanu paru kao glavno sredstvo za čišćenje. Čišćenje parom je ekološko – potrebno je samo malo vode, a otpadne vode su u beznačajnim količinama što je velika prednost pranja vrućom parom. Vruća para je snažno sredstvo za čišćenje, a to znači da se kemijski deterdženti mogu potpuno odbaciti. Za pranje jednog vozila potrebno nam je manje od četiri litre vode. 

ZAŠTO PRANJE PAROM?

  • Čisti, dezinficira i sterilizira
  • Čišćenje, dezinficiranje i steriliziranje u zatvorenim i otvorenim prostorima
  • Čisti, dezinficira i sterilizira teško dostupna mjesta
  • Uklanja prljavštinu, mrlje, mirise, masnoće, bakterije, plijesan i ostale nečistoće
  • Ne oštećujete površine osjetljive na vodu
  • Bolje prodire u porozne površine od tekućina za čišćenje
  • Vrlo brzo sušenje