Usluga Flat Servisa namjenjena je svima, no prije svega prezaposlenim osobama koje ponekad požele da dan traje više od 24 sata ili tvrtkama koje žele maksimalno iskoristiti radne sate svojih zaposlenika.

Profesionalni i individualan pristup svakom klijentu bilo da se radi o fizičkoj ili pravnoj osobi omogućava nam da našim klijentima pružimo najbolju uslugu u najkraćem vremenu.

Ako ste prezaposlena osoba i puno puta vam se čini da vam je dan prekratak da u njega smjestite sve obaveze slobodno nam se obratite. Mi ćemo za vas obaviti sve ono što je potrebno da vaš automobil bude siguran, a vi izbjegnete stres – čekanje u redovima i gubitak dragocijenog vremena.

Ako ste pak pravna osoba i težite tome da je vaše poslovanje što bolje i produktivnije Flat servis je vaš izbor jer možemo vam uštedjeti godišnje i do sedam radnih dana po vozilu. Sedam dana koje vaš djelatnik neće gubiti na servise,  promjenu pneumatika i slične radnje nego će biti fokusiran upravo na ono što je djelatnost vaše tvrtke.

Za sve pakete naših usluga, jamčimo vrhunsku kvalitetu jer imamo mrežu pouzdanih i provjerenih partnera s kojima surađujemo.

Tu smo da uštedimo Vaše dragocijeno vrijeme –  dostupni  24 sata, 7 dana u tjednu.