O NAMA

Concierge za vaš automobil

Flat Servis concierge - asistent za vaše vozilo - ključ u ruke

Tvrtka Flat servis  d.o.o. obavlja svoju djelatnost u Zagrebu i zagrebačkoj županiji. Sjedište tvrtke je u ulici Poljačak 6/1, Zagreb. Djelatnost tvrtke je niz personaliziranih usluga vezanih za svijet automobila po principu KLJUČ U RUKE. U suradnji sa našim partnerima pružit ćemo Vam kompletnu uslugu brige o vašem vozilu.

Servisi, tehnički pregled, sezonska promjena pneumatika oduzimaju vaše dragocijeno vrijeme i ponekad mogu biti stresni. Ako je vaše vozilo potrebno odvesti do vašeg serviser ili ako ne znate gdje da odvezete svoj automobil, u dogovoru sa vama, pronaći ćemo najbolji način riješenja Vaših potreba. Za vrijeme obavljanja usluge, Vaše vozilo, dodatno je osigurano i u sigurnim je rukama.

Naši klijenti su:

  • Poslovni i prezaposleni ljudi
  • Specijalizirani autoservisi
  • Autokuće
  • Mali i srednji poduzetnici
  • Samohrani roditelji sa previše obaveza
  • Prodavači rabljenih vozila

TKO JE CONCIERGE

Riječ “concierge” dolazi iz francuske. Comte des Cierges što znači Stražar svijeća.

U feudalno doba Comte des Cierges bio je odgovoran za rasvjetu sa svijećama tako da je uvijek znao gdje i kada se odvijaju događanja. Ubrzo nakon toga on je postao osoba odgovorna za organizaciju hrane za ugledne goste dvora (današnji catering).

U srednjem vijeku, concierge, je odgovoran za čuvanje ključeva u palačama ili zatvorima. U Parizu je zatvor nazvan “Conciergerie” u čast čuvaru koji je bio odgovoran za ključeve i praćenje zatvorenika.

U ranom 20. stoljeću, kada je međunarodni turizam procvjetao nudeći putovanja vlakovima i parobrodovima, švicarski hotelijeri smislili su radno mjesto – Dvorni Portir. Ti ljudi su bili odgovorni za dobrobit turista – od dolaska vlakom ili parobrodom, prijevoza do hotela te za njihove svakodnevne potrebe i zahtjeve.

A što u današnje vrijeme znači riječ “concierge”? Najbolji izraz za ovo je – osobni asistent.

Svi smo svjesni da preko dana pokušavamo balansirati između vremena koje imamo na raspolaganju i svim zadacima koje smo si zadali. Pokušavamo 36 sati ugurati u 24 sata, a svjesni smo da nemamo dovoljno vremena da sve obavimo sami.

S jednom pozivom, osobni asistent, može riješiti dio vaših briga, uštedjeti vam vrijeme te tako pomoći u organizaciji vašeg života.

Asistent može organizirati sve – od jednostavnih do složenih usluga, sve dok su zahtjevi klijenta sukladni zakonu i etici te dobronamjerni. Usluge mogu biti izvedene po satu, dnevno, mjesečno ili samo za određeni događaj. U svakom slučaju, to će vam pomoći da vratite ravnotežu u vaš život.

Osobni asistent pruža svoje usluge s dužnim poštovanjem uz strogu zaštitu osobnih i drugih podataka klijenta.

Auto concierge – osobni asistent za vaš auto – odvest će vaš automobil na popravak bez da vi morate napuštati svoj dom. Auto ide vi ne!

Flat Servis - Povjerljivi vozači i dodatno osiguranje dok je vaše vozilo kod nas

POVJERENJE I SIGURNOST

Posebnu pozornost posvetili smo sigurnosti i povjerenju.

Povjerenje je temelj svakog odnosa pa tako i poslovnog. Zato smo u radu s klijentima vrlo izravni i ništa ne prepuštamo slučajnosti. Vozači koji rade za nas su ozbiljne osobe, starije od 40 godina, bogatog životnog iskustva i profesionalci u svom poslu sa milionima kilometara iza sebe stoga im s punim povjerenjem možete prepustiti volan svog automobila.

Osim povjerenja posebni naglasak smo stavili na sigurnost tj. osiguranje vašeg automobila. Kada nam predate ključeve svog limenog ljubimca vaš je automobila dodatno osiguran cijelo vrijeme dok je kod nas. U tome nam pomaže Uniqa osiguranje, naš partner u sigurnosti.