ČESTA PITANJA

Odgovori na vaša česta pitanja

Što ako nakon usluge Flat servisa dobijem kaznu za prometni prekršaj?

Kada naručite uslugu u Flat servisu naš djelatnik sa vama prolazi proceduru primopredaje vozila. U radnom nalogu koji klijent potpisuje postoje  stavke  vrijeme preuzimanja i vrijeme isporuke automobila.

Ako vas se tereti za prekršaj unutar tog vremena odgovornost preuzima Flat servis odnosno djelatnik koji je prekršaj počinio.

Što ako nakon usluge Flat servisa primjetim oštećenje na automobilu?

Procedura primopredaje automobila je dio koji klijent i djelatnik Flat servisa prolaze zajedno. Kod prijema i kod isporuke vozila vrši se kompletan pregled automobila, a sve se potkrepljuje i fotografijama koje služe kao dokaz o trenutnom stanju automobila. Ako je bilo kakvo oštećenje nastalo u vremenu dok je vozilo kod nas Flat servis preuzima punu odgovornost.

Vozim automobil star 12 godina možete li mi srediti „prolaz“ na tehničkom pregledu?

Ne. Mi ne sređujemo prolaze na tehničkom pregledu, ali vam možemo pomoći da vaše vozilo pripremimo za tehnički pregled,  a vama osiguramo sigurnu vožnju.

Auto mi mora na servis ali ne znam kojem servisu da se obratim i s kim da dogovaram termin ?

Flat servis može ugovoriti za vas termin s nekim iz mreže naših servisera. Nudimo vam najmanje dvije opcije servisa te nakon vašeg odabira dogovaramo vrijeme preuzimanja vozila. Obaviještavamo vas porukom kad je vozilo predano na servis.

Kako mogu platiti vašu uslugu?

Možete platiti gotovinom ili kreditnim karticama.

Moram na servis s autom, koliko ranije da naručim uslugu?

Najbolje dan ranije do 17:00 sati. Pozivom na broj call centra -> 01/ 34 54 116

To je za bogataše, koji su lijeni dignuti se sa fotelje!

Žao mi je ako ste stekli takav dojam ali usluga nije namjenjena isključivo bogatašima ili lijenim osobama. Baš naprotiv, namjenjena je vrlo vrijednim osobama koje zbog opsega svog posla nemaju dovoljno vremena ili ne smiju napustiti svoje radno mjesto i otići vulkanizeru, na servis, na tehnički pregled ili bilo što vezano za održavanje vozila.