KAKO RADI FLAT WASH?

Perači koje koristimo proizvod su tvrtke Fortador iz Varšave. Fortador je europski lider u proizvodnji parnih perača. U svakodnevnoj uporabi koristimo dva modela – Fortador PRO+ i Fortador PRO S. To su uređaji koji su zadovoljili sve europske i svjetske standarde i s pravom se mogu nazvati eco friendly.  

Našim peračima potrebno je oko četiri litre vode da bi Vaše vozilo zablistalo punim sjajem. Opskrbu strujom pružaju nam Hondini tihi agregati poznati po svojoj kvaliteti i tihom radu. Razina buke na udaljenosti od 7 m je 70dB što je malo glasnije od razine govora.  

Dezinfekciju obavljamo ozon generatorom tvrtke PH Detailing, Hrvatska. Ozon generator isporučuje 32 g/h čistog ozona.  

U cjelini, naša usluga je zelena, štedimo vodu, peremo bez korištenja kemikalija. Jedina sredstva koja koristimo su para, krpe od mikrofibre, tekućina za stakla i tekućina za naplatke.  

Po zakonima EU, za ovaj način pranja vozila, nisu potrebni nikakvi odvodni sistemi niti separatori kao kod ostali konvencionalnih perača.  

Da bi još više naglasili zelenu notu, prije početka usluge, Vaše vozilo navezemo na gumenu podlogu koju, poslije usluge, očistimo našim usisavačem te za sobom ne ostavljamo nikakve tragove.