Pronašli smo “kuću” (cijelo imanje) koje je kao savršeno za prave auto entuzijaste, a još savršenije je što bi se sigurno svidjela i vašoj boljoj polovici (naravno ako imate dovoljno novaca da si je priuštite (i dalje pričamo o imanju).

Na stranicama Stanley Bestest Ateagents-a smo naišli na ovo brutalno imanje koje se prodaje za 2,250,000.00 funti, što bi otprilike iznosilo nešto manje od 19 milijuna preračunato u naše kune (18,780,000.00 kn). Nekretnina je smještena u sjevernoj Irskoj (Moneymore ako ćemo precizno).

Railway Karting imanje san snova svakog zaljubljenika vožnju.

Osim što se već iz helikoptera vidi da je zbog 1 km duge karting staze koje se nalazi na imanju ovo kao raj na zemlji za muškarce koji vole uživati u brzini i vožnji, to je samo jedan mali dio svega što zapravo čini ovu ponudu toliko zanimljivom, jer iz agencije tvrde da je ova navedena cijena zapravo vrlo povoljna prilika.

Pogledajte što se sve nalazi u “Railway Kartingu”…

Da ako imate traženu sumu novaca, vaša bolja polovica vam neće ni na tren zamjeriti što ste ih odlučili uložiti

Da ako imate traženu sumu novaca, vaša bolja polovica vam neće ni na tren zamjeriti što ste ih odlučili uložiti u ovakvu ljepotu opremljenu s 5 spavaćih soba, 4 kupaone, 4 recepcije, saunom, jacuzzijem, bazenom, garažom s teretanom i vlastitim kinom. Cijena za sve ponuđeno je sad već malo opravdanija, zar ne? Još kad uzmete u obzir da je ovo sve zapravo dobro uhodan posao, koji može biti prihod novaca, možda si kroz neko vrijeme uspijete pokriti jedan mali dio uloženog.